Met een abonnement op Trendlines Insider wordt u wekelijks via nieuwe artikelen, analyses en updates geïnformeerd over de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld en in Nederland. In onze artikelen, lezingen en interviews vormt de actualiteit vaak het uitgangspunt. Onze invalshoeken zijn echter tijdloos. Wij bouwen dossiers op waarmee u ontwikkelingen eerder ziet, uw vermogen beter kunt beschermen en zelfs kunt vermeerderen. Wilt u het weten? Wilt u toegang tot een verzameling van meer dan honderd tijdloze artikelen, die wekelijks wordt aangevuld?

Het abonnement kost €25 per maand en is maandelijks opzegbaar. U kunt ook kiezen voor een kwartaalabonnement van €70 of een jaarabonnement van €250. Neemt u een kwartaal- of jaarabonnement? Dan krijgt u Neutraal Nederland in Oorlogstijd of het nieuwe e-book Pandemie: Van Spaanse griepvirus tot Coronavirus van Eric Mecking gratis toegestuurd als welkomstcadeau!

Abonneer u op Trendlines Insider en word lid van de club!

Betaling in Bitcoin?

Wilt u een abonnement afsluiten en deze betalen in Bitcoin? Dat is vanaf nu mogelijk op Trendlines Insider. U kunt in Bitcoin betalen door omgerekend voor €70 of €250 aan Bitcoin (kwartaal- of jaarabonnement) over te maken naar ons Bitcoin adres. Stuur daarna een e-mail naar insider@geotrendlines.nl met daarin uw naam, adresgegevens en het abonnement dat u heeft afgesloten. Zodra we de betaling hebben gecontroleerd kunnen we uw account activeren. Ons Bitcoin adres: bc1qh4k83qdrvcen55le79eh4p6sxvklpy3m5h55dw

Wat anderen over ons zeggen

Geotrendlines
4.5
Gebaseerd op 6 recensies
powered by Google
Leo De Maere
Leo De Maere
04:23 18 Feb 21
Ben zeer tevreden over de informatie die verschijnt op Trendlines maar ik zou graag iedere keer dat er een nieuw artikel verschijnt een melding krijgen in mijn mailbox nu is dat maar af en toe met veel dank .
Esther Breeuwer
Esther Breeuwer
19:13 17 Feb 21
Geotrendlines is in staat complexe geopolitieke en economische onderwerpen zo te kunnen schrijven dat de leek het kan begrijpen zonder af te doen aan journalistieke/analytische professionaliteit en objectiviteit. Mooi hoe met elk artikel direct op actualiteiten wordt ingegaan om de kritische en vrijdenkende lezer van achtergrondinformatie te voorzien.
Karel Dingemanse
Karel Dingemanse
18:04 17 Feb 21
Een fantastische medium voor wie zijn hedendaagse kennis wilt bijspijkeren en/of wil bijhouden. Er verandert vandaag de dag nogal veel en in een behoorlijk rap tempo. Geotrenlines houd het allemaal voor je bij, ook via Telegram. Ik ben zelf gefascineerd door blockchaintechnologie en de relatie tot de andere (veel oudere) traditionele betaalsystemen. Geotrenlines besteed aan alle systemen aandacht en is naar mijn inziens lekker onafhankelijk. Ze durven kritisch te zijn, het leest prettig en begrijpelijk. Ze staan in ieder geval in mijn nieuwsoverzicht, het rijtje wat ik iedere ochtend even raadpleegt opzoek naar belangrijke zaken.
Will de Best
Will de Best
16:10 17 Feb 21
Het enige dat ik zeer onhandig vind, is dat als ik een mail ontvang met een annoucement voor een verschenen artikel en ik begin met lezen ik halverwege moet inloggen. Dat snap ik omdat ik een betalend lid ben en anderen geen toegang hebben tot het volledige stuk. Maar....Alleen na het inloggen "vergeet" het programma waar ik was gebleven met lezen en kan ik vervolgens overal gaan zoeken welk artikel ik aan het lezen was. Erg onnhandig. Was het nou geopolitiek? Goud?Daar erger ik mij heel erg aan. Een paar keer heb ik het artikel niet snel genoeg meer kunnen opduiken en heb ik opgegeven.
Bekijk alle beoordelingen

 Totaal

 

Let op: We sturen uw accountgegevens per e-mail door naar het adres dat u hieronder invult. Zorg dat uw adres juist is ingevoerd. Voordat we uw account activeren wachten we eerst uw betaling af. Daarom kan het even duren voordat we u de accountgegevens toesturen. U krijgt uiterlijk binnen een dag bericht.

Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een e-mail via insider@geotrendlines.nl. Meer weten over het abonnement? Bekijk hier de veel gestelde vragen.

Deel dit artikel: